Aranjamente florale

Aranjamente florale

Pasiunea mea pentru flori a inceput inca de pe vremea copilariei mele. Pe atunci nu stiam ce inseamna notiunea de design floral, de fapt nici nu exista acest concept inca in tara noastra. Insa in ultimii ani, designul floral contemporan a capatat o amploare foarte mare in tara noastra, fiind in continua dezvoltare.

Little Paris giuvaere florale a aparut insa mult mai tarziu, in anul 2012, la doar un an de la terminarea Facultatii de Arhitectura, ce a reprezentat pentru mine o piatra de temelie in formarea mea ca individ si mi-a pus bazele notiunilor de stil, ritm, structura si compozitie cromatica, aplicabile in orice domeniu de creatie.

Fiecare dintre creatiile mele florale este o provocare a doi dintre cei mai frumosi factori din universal meu: natura si firea umana. De fapt nu realizez aranjamente florale, ci ma joc cu florile, materialele, pana cand buchetul sau aranjamentul  din mainile mele imi povesteste totul despre persoana pentru care a fost creat.

Jocul cromatic si vegetal reprezinta un mod foarte frumos de a iti exprima stilul individual si personal, de aceea persoanele care mi se adreseaza sunt intotdeauna persoane care au o poveste, iar obligatia mea este sa ca aranjamentele florale sa povesteasca tocmai sufletul lor.

Fiecare aranjament floral este unic si poarta semnatura stilului fiecarei personae cu care interactionez.

Cred cu putere in faptul ca rolul designului floral este sa interpreteze artistic ideile si cerintele clientilor prin intermediul florilor. La un anumit nivel acesta poate reprezenta o forma de arta creativa. Serviciile oferite sunt cele de design floral specializat pe baza de comanda, pentru a oferi acel aer de unicitate atat de necesar in epoca de larg consum in care traim. De aceea este foarte important si sunt foarte atenta la detalii precum calitatea florilor si accesoriilor decorative pe care incerc sa le integrez  cat mai bine, deoarece acestea influenteaza foarte mult rezultatul final.